Om vores auto-, & industrilakering

CM Lakering og Skilte ApS er en virksomhed med mange års erfaring inden for lakeringsbranchen. Derfor ved vi, hvad der holder og vi bruger altid de bedste og mest miljørigtige materialer, når vi udfører vores arbejde.

Vi løser en lang række forskellige opgaver. Fra autolakering til køkkenlakering og fra bådlakering til lakering af industrimaskiner. Vores autolakeringsværksted bliver løbende opdateret med de nyeste værktøjer og teknologier, så vores kunder altid får den optimale service.

Vi lægger vægt på altid at stå til rådighed med god vejledning og hvis det ønskes, udarbejder vi aftaler med fokus på grundighed og kvalitet. Vi bestræber os på at tilbyde konkurrencedygtige priser og vi gør alt for at matche dit budget. Efter udførelse kan du som kunde være sikker på, at du modtager et færdigt og professionelt produkt og vi leverer altid til aftalt tid og pris, da tillid og effektivitet er nøgleord i vores arbejde.

Hvis din bil trænger til autolakering, kan vi med garanti hjælpe og vores mange års erfaring betyder, at vi altid formår at levere et flot og professionelt resultat, hvilket er altafgørende, da vi går meget op i kundetilfredshed og service. Har du spørgsmål til vores ydelser og produkter er du altid velkommen til at komme forbi vores værksted, eller at kontakte os på Tlf.: 97 32 18 75 eller Tlf.: 97 95 24 22


Efter lakeringen vil din bil atter fremstå flot og som ny, hvorfor vi altid oplever, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med vores arbejde – hver gang!

Få et uforpligtende tilbud​

Det er vigtigt for os at du som kunde altid får den bedste service og rådgivning. Derfor leverer vi altid til aftalt tid og pris, hvor kvaliteten er i top hver gang.

Vi ser frem til at løse dit næste projekt!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Ringkøbing

Birkmosevej 34, 6950 Ringkøbing

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 97 32 18 75

Hurup

Erhvervsvej 7, 7760 Hurup Thy

Klik her for rutevejledning

Tlf.: 97 95 24 22

CVR​: 39820234   -   Copyright © 2021 CM-Lakering & Skilte